HEaling

 

Tlf.nr. 20 70 75 69

Powerhealing

Oplever du stadig at blive påvirket af gamle svære oplevelser? Måske bemærker du, hvordan stress og angst påvirker dig i forbindelse med specifikke lyde, tanker eller begivenheder. Dette kan antyde, at du bærer uforløste følelser, som over tid har samlet sig og efterladt spor i din krop. Disse ophobninger hviler i kroppen og påvirker dit fysiske og følelsesmæssige velbefindende. Ved hjælp af powerhealing går vi ind og bearbejder disse følelser for at frigøre dem, så du og din krop kan finde ro og indre fred.

Sådan fungere det:

Når du træder ind i klinikken, lægges du på en briks hvorefter du lægges i en let trance. Under denne tilstand identificerer vi de indre aspekter af dig, der har brug for healing. Herefter initierer jeg helingsprocessen, hvor vi sammen adresserer og arbejder med de negative følelsesmæssige ophobninger. Gennem hele forløbet vil du modtage støtte og positiv energi.

Derudover får du redskaber med hjem, som hjælper det forsatte arbejde.

Power Fjernhealing

Oplever du udfordringer med at finde tid i din kalender til en healing-session? I så fald er en parkeret fjernhealing løsningen. Når du tager kontakt, vil du modtage en simpel vejledning om, hvordan denne fjernhealing fungerer, og hvordan du nemt kan oprette forbindelse til den.

Sådan Fungere Det:

Det er ganske simpelt og du bestemmer helt selv hvor og hvornår fjernhealinge skal ske.
Når jeg har etableret og har parkeret en fjernhealing til dig, så venter den på dig, til du er klar og har tid til at modtage den. Du har 21 dage til at finde tid og sted, til at blive fjernhealet, og du bestemmer selv hvor mange gange du vil “logge” på healingen i de 21 dage.

Det anbefales at man altid søger egen læge, og lytter til dennes vejledning. Power healing kan være et godt supplement til den behandling som lægen foreskriver.

Behandlinger

Kontakt

Booking:

Hvis dette vækker din nysgerrighed, er du mere end velkommen til at reservere en tid ved at vælge “Booking” i øverste højre hjørne af menuen eller ringe på telefonnummeret stående ovenfor. Alternativt, kan du også blive kontaktet ved at udfylde formularen her på siden.

  • En session Powerhealing koster 1000,00.- og varer 45. minutter
  • En session Fjernhealing koster 650,00.- og er aktiv i 21. dage