HEaling

Powerhealing

Kroppen er den allerbedste alarmcentral, vi har. Når vi ikke passer på den eller gør noget uhensigtsmæssigt, brokker den sig.
Ved powerhealing kommunikerer vi med kroppen, via hypnoterapi, for at finde ud af hvad den forsøger at fortælle dig, og arbejde med det. Du kommer i let trance, hvor du selv vil være i stand til at kommunikere med din smerte, og derfra finde ud af, hvilken ændringer der skal til for at ændre og afhjælpe på situationerne.
Derudover får du redskaber med hjem, som hjælper det forsatte arbejde.
En session tager ca. 45 -60 minutter.

Unik Power fjernhealing

Har du svært ved at finde tid i din kalender til en omgang healing?
Så er en parkeret fjernhealing løsningen.
Du skriver til mig på mail@vigda.dk og bestiller healingen
Du modtager så en let instuks i, hvordan den parkerede fjernhealing fungere og hvordan du kan koble på den.

Det er ganske simpelt og du bestemmer helt selv hvor og hvornår fjernhealinge skal ske.
Når jeg har etableret og har parkeret en fjernhealing til dig, så venter den på dig, til du er klar og har tid til at modtage den. Du har 21 dage til at finde tid og sted, til at blive fjernhealet, og du bestemmer hvor mange gange du vil “logge” på healingen i de 21 dage.

Der anbefales altid at man søger egen læge, og lytter til han eller hendes vejledning. Power healing kan være et godt supplement til den behandling som lægen foreskriver.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Behandlinger

Kontakt