ERHVERV

Spirituel erhvervsrådgivning

En spirituel tilgang til virksomhedsdrift er ikke noget nyt fænomen. Utallige erhvervsdrivende og iværksættere gør allerede brug af clairvoyante og spirituelle rådgivere. I årenes løb er brugen af denne rådgivningsmetode blevet så udbredt at det er endt som en anerkendt og etableret form for erhvervsrådgivning.

Som spirituel rådgiver, kan jeg fornemme hvordan du leder og driver din virksomhed. Din nuværende position og hvilke tiltag der kan tages, for at personalet kan udfolde deres fulde potentiale til gavn for virksomheden, samt hvilke ansættelser der ville gavne firmaet.

  •    Ledelse
  •    Medarbejder
  •    Kompentencer/potentialer
  •    Trivsel
  •    Succes på alle planer

Du vælger selv hvorvidt du ønsker en grundig, delvist eller hel, clairvoyant gennemgang af virksomheden. Du vil derefter blive vejledt om de muligheder der er for at igangsætte fremgang i virksomheden. Derudover vil du blive givet de redskaber der skal til, for at du kan opnå dine visioner for virksomheden.

Læs mere om rådgivning.

Udviklingsforløb

Disse forløb er for dig, der ønsker en mere personlig udvikling, hvor du måske er i opstartsfasen som iværksætter. 
Er du udfordret i at nå de mål du har sat dig? Vil du blive klogere på hvad der hindrer dig i at nå dine mål? Så kan et udviklingsforløb hjælpe dig. 

Der bliver kigget på hvordan dit livsdesign er sat op, hvilke programmer og fortællinger der spænder ben for dig, og får arbejdet med dem, for siden at manifestere det du ønsker. 


Du er hjertens velkommen til at kontakte mig for yderlige informationer.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

ERHVERV