“Jeg har prøvet forskellige clairvoyante, og jeg må helt ærlig sige, at jeg har fundet min helt rette! Hun hedder Susanna Vigda! “She is the light”, og hun er kniv skarp til sit arbejde.
Jeg mistede min mor for tre år siden, hvor jeg brugte Susanna til bl.a afdødekontakt. Hun er dygtig til at skabe kontakt og viderebringe meddelelser, men også rigtig god til at vejlede! Man føler sig rigtig tryg ved hende.
Udover at snakke med og om min mor, så har hun forudset ting i mit privat/kærlighedsliv, som jeg slet ikke troede var muligt. Jeg har stået i en anden verdensdel og tænkt “det var lige godt…” Hun havde ret! Dette er sket op flere gange. Jeg er meget glad for Susanna, og jeg vil helt klart anbefale hende. En person som Susanna skal anerkedes for præcision og dygtighed.
Jeg har valgt at være anonym i denne anmeldelse, da jeg ønsker, at denne side af mit liv ikke skal være offentlig skue, men har man spørgsmål om min anmeldelse, er man mere end velkommen til at få mit nummer af Susanna.
Kærlig hilsen
M
❤️”

“Jeg greb en pludselig indskydelse – og Súsanna var lige der og modtog mig. 
En anelse (temmelig meget) skeptisk spurgte jeg hende, om hun ikke ville tage føringen og de første skridt…. Spot on! På så mange ting, som kun mine nærmeste burde vide – ting og tanker,. jeg aldrig har delt med andre. 
Hun er sød og imødekommende at snakke med – så ligetil og fordomsfri! Jeg er fan – især efter en afsluttende, meget rammende beskrivelse og hilsen fra min oldemor.
Det er ikke sidste gang vi snakker, håber jeg da!” 

“Kære Súsanna! Tak for en ‘spot on’ mail-reading. Søgte din hjælp til at få klarhed i mit kærlighedsliv, og du har ramt lige ind i problematikkerne, uden at jeg har skullet forklare mig. Jeg er dig meget taknemmelig for at kunne se alt dette så skarpt! Det sætter ting på plads i mig, og jeg føler en dejlig ro i mit sind nu! 
Jeg vil læse din mail jævnligt, for at ‘stive mig af’ – den er en gave for min sjælefred ! 
Kh, Lotte”

 

“Jeg havde sammen med en veninde meldt mig til, hvad vi troede var et foredrag om engle. At det ville være spirituelt, var jeg ikke i tvivl om, men hold da op. 
Der kom engle på besøg, en hårrejsende oplevelse på den gode måde……små engle, store engle, gamle engle, kendte og ukendte engle.
Súsanna har en dejlig tilgang til det spirituelle, hun er humoristisk og meget behagelig. Så selv om det var en hårrejsende oplevelse, så var det også samtidligt en fantastisk og varm oplevelse 

Tak for en super aften Súsanna 
 T.H.J.”