Hypnoterapi

Har du en adfærd, som du føler er uhensigtsmæssig for dig, så kan hypnoterapi hjælpe dig.

Lider du af angst? Bange for eksamen?  Ryger du? Er der sket ting i dit liv, du ønsker at få fred med? Tankemønstre der ikke fungerer for dig?

Hypnoterapi er en metode, hvor du i hypnose/trance får bearbejdet og løst det, som ligger bag, så du får kontrol over situationen.

Hypnose/trance er en hverdagsting for os alle. Hver gang du sidder dybt koncentreret med noget, så er du i trance. Når vi er i trance, er der let adgang til vores underbevidsthed, hvor vi kan få fat i det, som ligger til baggrund for den eventuelle fobi.
Når du vælger at gå i et forløb hos mig, skal du regne med, at det tager mellem 3-5 sessioner. Det handler om at få rigtig fat i sagens kerne, og få bearbejdet det ordentligt, som ligger og trigger din evt. angst.

Den første session med samtale varer ca. 1½ time og de efterfølgende tager ca. 45 – 60 minutter.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Behandlinger

Kontakt