Om Súsanna Vígdá

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne. Så den færøske natur og mystik har altid været en stor del af mig.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores.

Den styrke bærer jeg også i mig.

Dét at fornemme, se, føle og mærke ting, som det normale, fysiske øjne ikke ser, har også altid været en del af mit liv. Helt siden jeg var et lille barn, og som 4-årig forudså en stor flyulykke på Færøerne.

Jeg har også både set og talt med afdøde så længe, jeg kan huske. Det var først, da jeg blev ældre, at det begyndte at gå op for mig, at det ikke var noget, som alle kunne.

Siden 2005 har jeg arbejdet meget bevidst med mine evner og har bl.a. uddannet mig indenfor healing og hypnoterapi. Jeg arbejder også med afdøde kontakt, for jeg fornemmer stadig de afdøde og ved, at de altid er omkring os. De følger os fra et kærligt sted og står altid klar med råd, kærlighed og omsorg. Jeg hjælper med at skabe kontakten til dem.

Når du møder mig, vil du møde en kvinde, hvis fundament er bygget på en overbevisning om, at alting sker af en grund. Jeg skærer igennem og ser klart, og vejleder dig i at finde dit højeste potentiale – hvad enten det handler om kærlighed, arbejdsliv eller noget ganske tredje.