udviklingsforløb med Livsdesign

Er du klar til at udleve dine drømme?

Skal du på en opdagelsesrejse i dig selv? Og er du klar til at sætte dig selv øverst på din prioriteringsliste? Klar til at udforske dine egne potentialer? Klar til at få rigtig gang i din virsomhedsdrømme? Det er helt op til dig.

Det er DIG, det handler om.

Udviklingsforløb er til dig, der ønsker en ændring af den situation, du er i pt. Det kan være alt mellem himmel og jord, så som at udvikle dig  personligt, spirituelt, og få værktøjer i, hvordan du manøvrerer med din evt. sensitivitet både privat og på arbejdsmarkedet. 
Vi arbejder med de programmeringer, fortællinger og skyggesider der til nu har hindret dig i at udleve dine drømme og nå dine mål. 
Derefter designer vi det liv du ønsker og lærer hvordan du manifesterer det. 

Vælger du at arbejde med mig,  skal du vide, at jeg pakker intet ind i lyserødt vat. Jeg skærer igennem, og vender tingene på hovedet, og adresserer det, som du kan gøre anderledes, så det bliver til din fordel. Du vil se på dig selv og dine reaktionsmønstre med nye øjne og på måder, som du  måske aldrig har gjort før. Intet bliver fejet ind under tæppet. Det som skal frem i lyset, kommer frem, og bliver arbejdet med.  Dvs. du skal dig gøre sig klart, at man arbejder med færøsk naturkraft.

Hvert udviklingsforløb er unikt, og tager udgangstpunkt i, hvad du ønsker at arbejde med.
Du vælger selv, hvilke processer, du ønsker at arbejde med og ønsker at udvikle ved hjælp af diverse redskaber, som du vil stifte bekendtskab med.
Du kan vælge forløb der kører en gang om ugen i: 

Ring gerne og book en tid for en uforpligtende samtale

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkendt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Kontakt