Mentor udviklingsforløb

Er du klar til at udleve dine drømme?

Skal du på en opdagelsesrejse i dig selv? Og er du klar til at sætte dig selv øverst på din prioriteringsliste? Klar til at udforske dine egne potentialer? Klar til at få rigtig gang i din virsomhedsdrømme? Det er helt op til dig.


Det er DIG, det handler om.

Mentorforløb er til dig, der ønsker en ændring af den situation, du er i pt. Det kan være alt mellem himmel og jord, så som at udvikle dig  personligt, spirituelt, og få værktøjer i, hvordan du manøvrerer med din evt. sensitivitet både privat og på arbejdsmarkedet.

Ønsker du mere viden om, hvordan du bevidst manifesterer dine ønsker og mål, og hvordan du ansætter de helt rigtige mennesker i din virksomhed, og får gang i den?

Vælger du at arbejde med mig,  skal du vide, at jeg pakker intet ind i lyserødt vat. Jeg skærer igennem, og vender tingene på hovedet, og adresserer det, som du kan gøre anderledes, så det bliver til din fordel. Du vil se på dig selv og dine reaktionsmønstre med nye øjne og på måder, som du aldrig har gjort før. Intet bliver fejet ind under tæppet. Det som skal frem i lyset, kommer frem, og bliver arbejdet med.  Dvs. du skal dig gøre sig klart, at man arbejder med færøsk naturkraft.

Hvert mentorforløb er unikt, og tager udgangstpunkt i, hvad du ønsker at arbejde med.
Du vælger selv, hvilke processer, du ønsker at arbejde med og ønsker at udvikle ved hjælp af diverse redskaber, som du vil stifte bekendskab med.

Et spirituelt mentorforløb kører i to timer ad gangen i 6 uger, dvs. 12 timer i det hele.
Du kan også få 6 gange á en time ad gangen.

Prisen er 9500,00 kr. for 12 timers forløb
Du sparer 2500,00 kr,

Lille forløb på 6 timer 5000,00 kr.
Du sparer 1000,00 kr.

Ring gerne og book en tid for en uforpligtende samtale.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Kontakt