Dette forløb er et gruppeforløb, som løber over 3 måneder, mandage kr. 19.30-21.00 på Zoom. Du vil også være en del af en Facebook gruppe, hvor jeg vil stå til din rådighed med spørgsmål undervejs i forløbet.

Manifesteringsforløbet  handler om at skabe det liv, du ønsker dig ved at tiltrække positive oplevelser og muligheder til dig gennem din tankegang og følelser.
Skyggearbejde handler om at undersøge og arbejde med de dele af dig selv, som du måske har undertrykt eller forsøgt at skjule, så du kan blive mere hel og autentisk. Det er dine overbevisninger og fortællinger der holder dig tilbage fra at leve det liv du ønsker. Ved at kaste lys på disse overbevisninger kan de heales og giver derved plads til det du går og drømmer om.
Livsdesign handler om at skabe en bevidst plan for dit liv, så du kan leve i overensstemmelse med dine værdier og mål.

I løbet af de tre måneder kan du forvente at lære en række manifesteringsteknikker, herunder visualisering, positiv tænkning og affirmationsøvelser. Du vil også lære at arbejde med dine skygger og integrere dem på en sund måde i dit liv. Livsdesign vil give dig værktøjer til at skabe en klar retning for dit liv og tage kontrol over dine handlinger og beslutninger.

Undervisningen vil indeholde en blanding af teori og praktiske øvelser. Du vil også have mulighed for at dele dine oplevelser og stille spørgsmål til mig og de andre deltagere.
Vær forberedt på at skulle arbejde med dig selv og din tankegang, da det er en vigtig del af manifestering og skyggearbejde.

Forløbet  kan give dig en dybere forståelse af dig selv og dine muligheder i livet.

Dette skriver en af deltagerne.

Kære Súsanna 🌷
Jeg vil gerne sige stort TAK af hjertet for at jeg fik muligheden for at være med i dit fantastiske forløb. Du er en meget kompetent og dygtig underviser, du deler meget ud af dig selv, på den måde føler man sig mere ligeværdig.
Súsanna er også meget direkte og siger sin mening på en god og konstruktiv måde, så man føler sig set og hørt og får noget at arbejde med personligt efter hvert møde.
Jeg har også efter endt forløb indset, at det er kun mig der kan lave de ændringer som jeg ønsker i mit liv. Der kommer ikke en tryllefe og gør arbejdet, selvom man kunne ønske sig det😃
Jeg har også lært at jeg selv skaber mit liv, selvom jeg godt vidste det i forvejen, så har jeg fået nogle konkrete værktøjer af Súsanna til at få øje på mine egne mønstre, så jeg nu lægger mærke til om det er procrastinator eller imposteren der er på spil. Fordi de dukker stadig op i ny og næ, nu er jeg bare blevet bedre til at få øje på dem.
Igennem Súsannas forløb har jeg fået svar på det jeg ønskede og jeg har fået de mest fede værktøjer til at handle på det jeg brænder allermest for, nemlig at være spirituel rådgiver og hjælpe mennesker 1:1 til at leve et mere dybfølt liv i overensstemmelse med deres sjæl og hjerte ❤️🌸🌱🌷🌈
Jeg ved også at det kun er mig der kan åbne min magiske bog i mit liv, men Súsanna har støttet mig og givet mig troen på at jeg kan hvad jeg vil 💃🏼🔥💫🙌🏻
Jeg kan på det varmeste anbefale Súsannas forløb hvis du ønsker at rykke på dine drømme og samtidig få ryddet lidt i dine tankemønstre ❤️☀️🙏🏼