Afdødskontakt

Tlf.nr. 20 70 75 69

Mærk Tilstedeværelsen

Igennem livet er der øjeblikke, hvor vi længes efter at genforbinde med dem, som har forladt denne verden, og ønsket om at kunne tale med dem igen er selvfølgelig helt naturligt.

En session åbner døren til den åndelige verden, hvor du har mulighed for at komme i kontakt med dem, mærke deres nærvær og finde indre ro. Samtidig giver sessionen dig mulighed for at sige de sidste ord, få svar på ubesvarede spørgsmål og give slip på gemte følelser. Sessionen giver dig plads til at få lette hjertet og skabe en følelse af afslutning og fred.

Sådan Foregår det:

Når du træder ind i klinikken, sætter vi os i et afskærmet hjørne. Når vi sidder sammen, begynder jeg at tune ind på den åndelige verden. Gradvis skaber jeg forbindelse til de afdødes energier, der ønsker at træde frem og kommunikere. Det er en proces, hvor jeg agerer som en kanal mellem de to verdener.

Booking:

Hvis dette vækker din nysgerrighed, er du mere end velkommen til at reservere en tid ved at vælge “Booking” i øverste højre hjørne af menuen eller ringe på telefonnummeret stående ovenfor. Alternativt, kan du også blive kontaktet ved at udfylde formularen på siden her. Din deltagelse vil blive mødt med åbne arme, og jeg ser frem til at skabe en betydningsfuld og givende oplevelse sammen med dig.

En session koster 1000,00.- og varer 45. minutterog sker altid i en kærlig og humoristisk atmosfære.

Behandlinger

Kontakt