Clairvoyance

 

Tlf.nr. 20 70 75 69

Få Klarsyn

I løbet af livet vil de fleste opleve perioder, hvor det kan føles en smule som at vandre i et ingenmandsland eller som om, man snubler gennem tilværelsen.

I situationer, hvor man har mistet retningen for, hvad man skal gøre, og måske også modet til at nå dertil, kan clairvoyance give dig et skub i den rette retning. Samtidig får du svar på de spørgsmål, som du måske går og tumler med.

Anvendelse af Clairvoyance:

  • Selvindsigt i Tanker, Følelser og Handlemønstre.
  • Afklaring af Begivenheder i Fortid og Nutid.
  • Karrierevalgsudfordringer.
  • Rådvild Kærlighedsproblemer.
  • Rådløs Boligproblemer.
  • Indsigt i Menneskelige Relationer.
  • Klarsyn af Fremtidsmuligheder.

Sådan Foregår det:

 Ved bestilling af clairvoyance har du tre valgmuligheder:

Fysisk Clairvoyance – Mail Clairvoyance – Online Clairvoyance  

Ved Fysisk Clairvoyance, mødes vi i klinikken, hvorefter vi sætter os i et afskærmet hjørne. Når vi sidder sammen stiller jeg nogle spørgsmål og tuner derefter ind på dig, for at give dig de mest præcise svar.

Ved Mail Clairvoyance eller Online Clairvoyance følger sessionen samme fremgangsmåde som ved en fysisk session, dog foregår det via mail eller online (Zoom). Her er det vigtigt, at du udtrykker dine spørgsmål tydeligt. Spørgsmål, der er uklare, vil give lige så uklare svar. Så forsøg at være så præcis som muligt i din formulering.

Som Clairvoyant ser jeg, hvad der ville være hensigtsmæssigt at vælge, men det ligger altid i dine hænder at træffe dine egne beslutninger!

Booking:

Hvis dette vækker din nysgerrighed, er du mere end velkommen til at reservere en tid ved at vælge “Booking” i øverste højre hjørne af menuen eller ringe på telefonnummeret stående ovenfor. Alternativt, kan du også blive kontaktet ved at udfylde formularen på siden her. Din deltagelse vil blive mødt med åbne arme, og jeg ser frem til at skabe en betydningsfuld og givende oplevelse sammen med dig.

En session koster 1000,00.- og varer 45. minutter

Behandlinger

Kontakt