Clairvoyance

De fleste vil i løbet af livet opleve perioder, hvor det føles lidt som at vandre i et ingenmandsland. Hvor man har mistet pejlingen på, hvad man skal og måske også modet til at nå derhen. Med clairvoyance kan du få et skub i den rigtige retning, og samtidig få svar på de spørgsmål, du måske går og tumler med.

Du kan bl.a. bruge clairvoyance, når du ønsker indsigt i og forståelse af:

  • Dine tanker, følelser og handlemønstre
  • begivenheder i fortid og nutid

Få rådgivning og vejledning bl.a. omkring:

  • Karrierevalg
  • Kærlighed
  • Bolig
  • Menneskelige relationer
  • Dine fremtidsmuligheder

Som clairvoyant ser jeg det, som ville være hensigtsmæssigt at vælge, men det er altid dit ansvar at træffe egne beslutninger.

Ved mailclairvoyance  eller videoclairvoyance er det vigtigt at du er konkret i dine spørgsmål. Vævende spørgsmål, giver vævende svar. Så vær så præcis som mulig i din formulering.

Vedr. at stille ind på andre

Det er totalt grænseoverskridende at stille ind på andre mennesker uden deres tilladelse. Det kaldes at snage og krænke privatlivets fred. Så dette gøres ikke. Er det et af dine egne børn du ønsker oplysninger om, så kan dette sagtens gøres, dog går grænsen til 15 år.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Behandlinger

Kontakt