Uddannelse: Bliv certificeret Krystal Kompas-læser

Skal du og dine klienter med på en spændende rejse mod større selvindsigt? Så er uddannelsen til certificeret Krystal Kompas-læser måske noget for dig.

Krystal Kompasset er et spændende nyt læseredskab, som giver dybdegående og spot on læsning til klienten.

Hertil er en Krystal Kompas-læsning på én og samme tid simpel og kompleks. Den er letforståelig for klienten, fordi fremgangsmåden er simpel, visuel og taktil. Og den er kompleks og dyb, fordi den rummer flere elementer og lag.

Hvem er uddannelsen rettet mod?

Nye såvel som erfarne alternative behandlere og clairvoyante er velkomne på uddannelsen.

Uddannelsen er rettet mod alle, som:

 • Har en uddannelse eller erfaring med arbejde som clairvoyant
 • Har flair for at guide og vejlede
 • Har en dybtfølt interesse for andre mennesker.
 • Du kommer til en optagelsessamtale

Uddannelsens opbygning

Priser

Prisen for hele uddannelsen er 15.549,00 kr. og kan betales over flere gange. Der laves gerne individuelle aftaler

Grad 1

 • 3 videoer med mig, hvor jeg underviser dig i hvordan man læser kompasset, chakrastenene og krystallerne.
 • Dit eget Krystal Kompas-sæt, som består af et kompas (23 cm i diameter), der kan spredes ud, og 8 krystaller/sten.* samt stor måtte på 40X40 cm med 8 større krystaller.
 • Adgang til sparringsgruppe på Facebook.

Uddannelsen indbefatter 3 moduler/grader. Grad 1 sker på video, som du får tilsendt. Grad 2 og 3, som foregår over 3 weekender. Det bliver i alt 45 timers som sker fysisk og online. Desuden hjemmeøvelser med minimum 30 kaniner pr grad.

 • Grad 1: Grundlæggende viden om Krystal Kompasset og om, hvordan det læses. Dette sker med videoer som du kan se om og om igen
 • Grad 2: Dybdelæsninger og viden om chakra og deres indvirkning på kroppens organer, og krystallernes individuelle visdom samt indbyrdes forhold i læsningerne. Dig og Krystal Kompasset/skyggearbejde
 • Grad 3: Flerdimensionelle læsninger, herunder læsninger af tidligere liv, tidslinjer og andre dimensioner, som viser sig i Krystal Kompasset.

Uddannelsen løber altså over 3 weekender (45 timer) der er spredt ud på 8 måneder (så du har tid til at øve dig mellem undervisningsgangene). Efter endt uddannelse, dvs. når du har taget alle 3 modul, er du certificeret Krystal Kompas-læser.

Grad 2

 • 20 timer med mig, hvor du bliver undervist i chakra, krystallerne og stenenes medbragte viden samt deres indbyrdes forhold til hinanden i læsningen. 
 • Dig i Krystal Kompasset.  
 • Øvelser  i læsning
 • Dette sker over 2 weekender

Grad 3

 • 15 timer med mig, hvor jeg underviser dig i tidligere liv og deres indvirkning på det nuværende liv, dybdegående læsning samt flerdimensionel læsning.
 • Træning med frivillige testklienter

 • 10 timers online sparring med mig

  Uddannelsen slutter med eksamen som vil både være praktisk og teoretisk

Efter endt uddannelse kan du arbejde professionelt som Krystal Kompas-læser.

Næste hold bliver:
2.-4. september 2022 / Grad 2
25-27. november 2022 Grad 2
10.-12. februar 2023  Grad 3
14.-16. april 2023 Eksamen

 

Praktisk

Uddannelsen kommer til at foregå både online og fysisk rundt omkring i Danmark. Ønsker du, at jeg afholder undervisningen nær dig, så skriv endeligt til mig – så ser vi på at få lavet en aftale herom.

Der vil på et senere tidspunkt komme en overbygning på uddannelsen, hvor du kan uddanne dig til certificeret underviser i Krystal Kompasset.

Sådan udfolder klientens underbevidsthed og muligheder sig i en Krystal Kompas-læsning

Krystal Kompasset består af mange felter, som alle symboliserer noget helt specifikt. I læsningen tager man udgangspunkt i den viden, som chakraerne, stenene og krystallerne kommer med. Dette er altså en kombineret læsning af chakraer, sten og krystaller samt selve Krystal Kompasset.

Helt konkret forløber en læsning som følger: Klienten tager krystallerne i hænderne, stiller sit spørgsmål og kaster krystallerne ud på Krystal Kompasset. Herfra læser du Krystal Kompasset for klienten ved at se på hvilke krystaller, der har lagt sig hvor.

I din læsning kan du se, hvad klienten skal/kan have fokus på. På Krystal Kompasset tegner stenene nemlig et ”kort” over:

 • Skjulte potentialer
 • Udfordringer og barrierer
 • Fortidens indflydelse på nutiden (både den aktuelle fortid og tidligere livs indflydelse)

Ud fra læsningen har du og klienten en dialog om, hvad deres underbevidsthed har at fortælle dem om det spørgsmål, de har stillet. Samtidig viser Krystal Kompasset  dem, hvilke muligheder og værktøjer, de med fordel kan forholde sig til, i forhold til det spørgsmål, de har stillet.

Om udviklingen af Krystal Kompasset

Jeg har i mange år arbejdet med sten/krystaller og chakraer hver for sig. I Krystal Kompasset har jeg samlet dem i én læsning, som både er taktil og visuel. For klienten betyder det, at læsningen bliver meget konkret og nem at forholde sig til.

En intensiv, inspireret udvikling

Vinteren 2019 var jeg på Mystikkens Univers-messe i København, hvor to damer sad med en måtte og kastede runer, som de læste for de besøgende. Det skulle jeg også prøve, og dér kom inspirationen til Krystal Kompasset til mig – og den inspiration var kraftig og forblev i kroppen. Det resulterede i, at jeg i løbet af 2020 har arbejdet intensivt på at udvikle og teste Krystal Kompasset.

Den overvældende positive feedback, jeg har fået på mine Krystal Kompas-læsninger, er grunden til, at jeg nu har oprettet en uddannelse i Krystal Kompasset.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Priser

Prisen for alle moduler er 15.549,00