Læsning i krystal kompasset

Tlf.nr. 20 70 75 69

Sådan fungere det:

Krystal Kompasset består af en måtte med et kompas, der blandt andet symbolisere fortid, nutid, fremtid, bevidsthed, underbevidstheden, derudover består sættet af  8 chakrasten

Når du kaster chakrastenene på måtten, træder din underbevidsthed i kontakt med dig og afslører, hvilke faktorer der er på spil i den situation, du ønsker at belyse. Den guider dig også i retning af, hvad der vil være gavnligt at fokusere på, hvilke påvirkninger der påvirker dig, og hvilke områder du kan arbejde med. En sådan læsning kan ligeledes afsløre, hvad du bærer med dig fra tidligere liv, samt hvilke familiemønstre der præger dig.

Booking:

Hvis dette vækker din nysgerrighed, er du mere end velkommen til at reservere en tid ved at vælge “Booking” i øverste højre hjørne af menuen eller ringe på telefonnummeret stående ovenfor. Alternativt, kan du også blive kontaktet ved at udfylde formularen på siden her. Din deltagelse vil blive mødt med åbne arme, og jeg ser frem til at skabe en betydningsfuld og givende oplevelse sammen med dig.

En læsning tager typisk ca. 30-40 minutter og koster 500,00.-

Behandlinger

Kontakt