Læsning i krystal kompasset

Krystal Kompasset kom som en idé til mig i november 2019, og under første lockdown 2020 blev det udviklet, og er her nu som et clairvoyant læseredskab.

Krystal Kompasset består af en måtte med et kompas, der blandt andet symbolisere fortid, nutid, fremtid, bevidsthed, underbevidstheden, derudover består sættet af  8 chakrasten

Når du kaster chakrastenene på måtten,  er det din underbevidsthed der fortæller dig, hvad der står på spil i forhold til den situation du ønsker belyst. Den fortæller dig også, hvad du med fordel kan have fokus på, hvad du er under indflydelse af og hvad du kan arbejde med. En læsning kan også vise hvad du bringer med dig fra tidligere liv, samt hvad du briger med dig af familiemønstre.
Hertil er en Krystal Kompas-læsning på én og samme tid simpel og kompleks. Den er letforståelig  fordi fremgangsmåden er simpel, visuel og taktil. Og den er kompleks og dyb, fordi den rummer flere elementer og lag.

En læsning tager typisk ca. 30-40 minutter og koster 500,00 kr.

Bliv uddannet i krystal kompasset

Nu kan du også blive uddannet Krystal Kompas læser. Du finder flere informationer om uddannelsen her.

Om Súsanna

Jeg hedder Súsanna Vígdá, og jeg er født og opvokset på Færøerne.

På Færøerne har vi altid levet i tæt pagt med naturen. Kræfterne omkring os er voldsomme – gamle vulkanøer, hårdt vejr, stormombruste have og rå fjelde. Der findes en udbredt tiltro til de højere magter, for det har altid været nødvendigt på øer som vores. Den tro og styrke bærer jeg i mig.

Mit mål er at gøre spiritualitet til en anerkedt brugbar del af hverdagen, det være sig på det erhvervsmæssige eller private plan.

Behandlinger

Kontakt