Den rene og magiske kærlighed

Den rene og magiske kærlighed.

Har du nogensinde overværet ren magisk kærlighed imellem to mennesker, der emmer så meget af kærlighed og omsorg for hinanden, at luften omkring dem emmer og gnistrer af den?
Har du set ømheden, den totale hengivenhed i deres blikke, set den i deres omfavnelse, i kærtegnene og i kyssene? Hvor nervøsiteten for udstillingen af en så privat ting, som at vise kærligheden for alle gæsterne, kendte som ukendte, bare forsvinde som dug for solen, da de forsvandt i hinandens øjne? Kun de to og så alle os andre. Smukt, så fint og så ærefrygtigt og intet mindre end ren magi.

 

Da jeg var ung, mente jeg at min mor havde flere brister, hvem har ikke det 😉 Bl.a. brød hun sig ikke om folk der var homoseksuelle. Måske lidt hårdt at sige, at hun ikke brød sig om dem, men det var forkert ifølge Biblen.
Det første år jeg boede i Kbh, var mor på ferie hos mig og min daværende kæreste. Vi tog ind til det færøske hus, hvor vi sad og drak kaffe sammen med to flinke mænd. Der blev snakket, grinet og hygget.
Bagefter spurgte jeg mor, om hun vidste hvem det var vi havde talt med? Jo, det var da en kendt færøsk mandlig frisør og hans mandlige kæreste, ergo et homoseksuelt par. Da jeg undrende spurgte hende om hun ikke var modstander af det med homoseksualitet, sagde hun jo, men derfor kunne hun da godt vise respekt og omsorg for menneskene. At hun ikke brød sig om homoseksualitet var bare hendes, og kun hendes problem. Hmmm, den dag lærte jeg meget.
Min mor nåede aldrig at opleve det, som jeg oplevede i lørdags, Sankt Hansaften.  Den rene magiske manifestering af ren kærlighed udfoldede sig foran mine øjne. Hvor kærligheden viste sig for mig som ikke en kønsbestemt ting, men bare for det den er, kærlighed, magisk og fantastisk.
Jeg var så heldig at blive inviteret med til Stines og Tinas kærlighedsdag, hvor de sagde ja til at være hinandens ægtefælle. Haven på en nedlagt gård nede på Møn var rammerne om denne kærlighedsforening.

Jeg tror ikke der var magi i lufte i lørdags, jeg VED der var magi i luften. Det sitrede i energien, så selv en rovfugl måtte ”stoppe” op og se ned på den rene kærlighed der udfoldede sig under den. Observerede kvindernes ”JA” til hinanden.
Beviset for at kærligheden intet køn har, kærlighed er kærlighed, manifesterede sig foran mine øjne. Jeg mærkede det i mig selv; kærligheden, den rene altopslugende kærlighed imellem to mennesker var tilstede og omsluttede os alle der var tilstede.
Stine og Tina sagde ja til sig selv og til hinanden; smukt, enkelt og rent. Det var intet andet end kærligt og glædeligt.  Smukkere kan det næsten ikke blive.

I al ydmyghed takker jeg for oplevelsen og invitationen.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *