Gaver i stride strømme. Værsgo!

Gaver i stride strømme er måske så meget sagt, men jeg har hele to gaver til dig.

Mange af jer kender mig som en person, der arbejder inden for clairvoyance, mediumship, coaching og som spirituel rådgiver. For mig har det altid handlet om at se mulighederne i fremtiden og hjælpe folk med at navigere deres livs rejse på en meningsfuld måde. For nylig har mine guider vejledt mig på en rejse, de kalder ‘Den Frie Viljes Vej’.

Spådomskunst handler traditionelt om at se ind i fremtiden, men det handler ikke bare om at forudsige begivenheder. Det handler om at forstå, hvad vi skaber i nuet ved hjælp af vores tanker og følelser. Mine guider begyndte at tale om Den Frie Viljes Vej, hvor vi tager ansvar for vores frie vilje og bevidst skaber det liv, vi ønsker.

Nu undrer du dig måske, hvordan dette relaterer til gaver. Jeg har skrevet en e-bog, der udforsker konceptet med at komme ud af Limbo, det sted mellem fortid og fremtid, og skabe dit drømmeliv. Denne e-bog er den første gave, jeg har til dig. Den er fyldt med eksempler og  inspiration til at hjælpe dig med at finde din vej og tage kontrol over din egen skæbne.

Men det er ikke alt! Den anden gave er en gratis workshop, jeg afholder på Zoom i morgen, torsdag den 25. oktober, kl. 19.30. Workshoppen vil udforske temaet Limbo og identitet og give dig konkrete redskaber til at forstå, hvor du er, og hvordan du kan bevæge dig mod den ønskede fremtid.

Vi vil tale om at være bevidst om vores tanker, følelser og handlinger for at forme vores eget liv. Workshoppen er en mulighed for at lære og vokse sammen, og det er min måde at give tilbage til samfundet og dele de værdifulde indsigter, mine guider har delt med mig.

Så kom og vær med og begynde at skabe det liv, du drømmer om eller finde ud af hvad du ønsker fremadrettet. Du fortjener at leve et liv fyldt med formål, glæde og succes, og jeg er her for at hjælpe dig med at opnå det.

Jeg ser frem til at møde dig på workshoppen. du tilmelder dig ved at skrive til mail@vigda.dk
Deadline for tilmelding er 25.10.2023 kl. 19.00

Du kan downloade bogen her E- bog fra Limbo til Drømmeliv 
God læselyst!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *