Jeg er forelsket ;)

Forelsket 
Jeg er forelsket. Jeg faldt pladask og totalt på stedet. Jeg gik ind, kiggede mig omkring og så var jeg solgt. Håndværket, energien, ja og i ejermændende, rent ud sagt i det hele. Og så spørger du måske dig selv, hvem og hvad det er jeg er faldet for? Jo, intet mindre end for Ravnsborg.

I marts måned blev jeg kontaktet af Tarotvalkyrien Suzanne Wovern Rasmussen og spurgt, om jeg kunne være interesseret i, at deltage som Den færøske mystiker ved Ravnsborg Sommermarked. Suzanne havde fået den fornemme opgave, at udplukke alternative behandlere til Ravnsborg Sommermarkeds Klarsynstræde.
Ejerne af Ravnsborg, Morten Paulsen og Jim Lyngvild, som for fjerde gang holder sommermarked, havde lavet en overdækket veranda til hovedbygningen, og der skulle de have deres helt egen Diagonal Street, Klarsynstrædet, hvor der var plads til fem alternative behandlere. Den mulighed ville jeg ikke sige nej til, så jeg takkede ja med det samme.

Det smukke Ravnsborg
Torsdag morgen, St. Bededag,  klokken meget tidligt, drog jeg afsted med en pakket bil. Og hist hvor vejen slår en bugt, ligger der en vikingeborg så smukt. Majestætisk i al sin pragt ligger Ravnsborg helt uforstyrret midt i alt det grønne. Et håndværksmæssigt mesterskab at skue. Det var som at køre ind i en anden tidsalder, hvor vikingelejren  og Ravnsborg lå side om side, så smukt og idyllisk i morgendisen, hvor alt åndende fred, idyl, ro, harmoni og rummelighed.

 

Hist hvor vejen slår en bugt

Marked
Hurtigt kom jeg på plads i Klarsynstrædet og verandaen blev på kort tid omdannet til et skønt spirituelt sted. De to “Grandmothers of the North” Tarotvalkyrien Suzanne Wowern Rasmussen og Vølven fra Ribe, Gudrun Victoria Godved, sad og tolkede tarotkort og nød morgenkaffen inden lejren åbnede. Gudrun havde eget vikingetelt i vikingelejren, hvor hun læste i runer.
På Klarsynstrædet kunne man også møde Stine Kiholm-Andersen med sine fantastiske oraklekort og healingsbilleder, Rose Sofia Hollenbo med de skønne og healende auraspray, Oszkar Molnar med sin vilde synergihealing og undertegnede.  Klarsynstrædet havde sin helt egen høje, kærlige og vilde energi som tiltrak mange mennesker. Det var en ren fornøjelse og en ære at få lov til at deltage med disse fantastiske mennesker.

 

Vejret
Njord var sandelig også med. Han satte gang i regnen og drillede os som arbejdet på papir. Stines fantastiske billeder var i krise grundet den silende regn, men hurtigt blev utæthederne fikset og der blev lagt plast over taget. Selv blev jeg udfordret i at arbejde med papir og oliekridt i det fugtige vejr, idet både papir og oliekridtene opførte sig anderledes end det plejer. Men det gik trods alt og folk var glade.  Njord trak hen ad eftermiddagen regnen til sig og fornøjede sig resten af tiden med en lille brise og varmere vejr. Solen kom frem da jeg tog hjem lørdag.

Forelskelse?
Men hvad er det så for noget postyr med forelskelse?
Jo, stedet er magisk. Når man som jeg, arbejder med energi og er meget sensitiv, så fornemmer man hurtigt energier omkring sig.
Ravnsborg emmede af den fedeste energi og atmosfære. Da ord nogle gange er fattige, så vil jeg forsøge at beskrive den. Energien var ren, kærlig og opmuntrende. Selv med regn, let brise, sol, masser af mennesker, salgsboder og vikinger, så ændrede energien sig aldrig. Jeg oplevede det, som om den var i en konstant balance af kærlighed og rummelighed. Man kunne ikke andet end at forelske sig i den og i stedet. Og som Jim Lyngvild fortalte, så er det ikke et under at energien er så fed, da Ravnsborg ligger ved/på gammel hellig grund.

 

Når ord er fattige.

Nu sidder jeg her i Jægerspris og reflekterer over marked i Ravnsborg, de fantastiske vikinger jeg mødte, kendte som ukendte, over håndværket,  fællesskabet, venligheden, hjælpsomheden, rummeligheden og kærligheden. Ja den findes derude i det danske land. Det levede i bedste velgående på Ravnsborg sidste weekend, og det gør den nok endnu. 😉

Til alle der kom forbi Klarsynstrædet og til alle deltagerne på markedet, af hjertet tak.  Jeg håber vi ses til næste marked. Og ikke mindst en stor tak til Jim og Morten for at åbne dørene til deres hjem.

Venligst udlånt af Ing.borg

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *