Skal du være med i min GIVE AWAY?

Vi er kommer ind i skorpionens måned, min fødselsdagsmåned 😉  Så jeg har en GIVE AWAY!!!

Jeg brænder for personlig udvikling. At arbejde med mennesker som spirituel rådgiver (clairvoyance – healing- coaching) er bare min livsglæde. Jeg elsker at se folk shine. Det er bare det bedste.
November står for døren og jeg har fødselsdag snart, nærmere betegnet den 21. nov.  Jeg er skorpion, som er et tegn der står for personlig udvikling og sensitivitet. Skorpioner mærker dybt og VED bare ting, som man  så kalder clairvoyante og medium.Da jeg har fødselsdag om 21 dage, så har jeg  gaver til tre heldige deltagere.
Jeg giver tre GRATIS pladser på mit 3 måneders online gruppeforløb der starter 5.dec kl. 19.30
Er det noget for dig at:
🔥 Finde ind til DIN livsdrøm
🔥 Renset ud i gamle fortællinger og programmeringer
🔥 Brugt lyse skygger til at integrere mørke skygger
🔥 Fjernet fokus på hvad du ikke ønsker, til hvad du ønsker.
🔥 Erkendt at tanker skaber følelser
🔥Designe et liv fyldt med din drøm og livsglæde
🔥 Lært manifesteringsteknikker
Hvis du kan sige JA til ovenstående, så send en mail til mail@vigda.dk hvor du informerer mig om, at du gerne vil deltage, så kontakter jeg dig.
LET’S GO 💪☺️🔥
Kan være et billede af 1 person og tekst, der siger "LIVSGLAEDE OG LIVSDESIGN GIVE AWAY Jeg har tre gratis pladser til 3 måneders online gruppeforlobet -Ûdlev din livsdróm- Vardi 15.000,00 úsanna Vigaha"

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *