Skræmmende tid, eller?


Tiden er skræmmende for nogle. Corona har været efter os i over et år. Folk har mistet arbejdet, nogle er endda gået fra hus og hjem.
Der er rigtig mange essentielle spørgsmål der plager en. Skal jeg testes? vaccineres? kan jeg genoptage mit gamle arbejde? klarer vi os økonomisk? osv. Vi er ramt på alle planer.
For nogle mennesker er det hele usikkert, fortvivlende og forvirrende. Hvad pokker skal man så nu?

Hos os i familien i Jægerspris kom der også lidt usikkerhed ind i billedet.  Jeg blev opsagt fra mit arbejde på kommunen og Henrik blev syg. Ikke noget alvorligt, men nok til at det pårvirker hans dagligdag, så han blev opsagt grundet sygdom. Sikke dog.
Og hvad så, kunne man så spørge sig selv.

28. april var min sidste dag på Frederikssunds Kommune. Min stilling eksisterede ikke længer, og da der var en sparerunde i afdeling, var det logik for perlehøns, at det var mig der skulle ud på nye græsgange.  Helt nye græsgange blev det ikke til, fordi jeg fik mulighed for at være i klinikken og arbejde med spirituel erhvers- og privat rådgivning. Det er jeg yderst taknemmelig for og jeg elsker at lave det jeg gør.  Så jeg kunne jeg ånde lettet op. Jeg skal fremadrettet gøre det, som gør mig glad og det jeg er allerbedst til, rådgive folk som coach, clairvoyant, medium og healer.

Det blev til 7,5  dejlige år, med masser af lærdom, udvikling og møde med dejlige borgere og kollegaer. Og nu var tiden kommet at kun gøre det, jeg er bedst til og som giver mig stor glæde.

Og i alt dette har min mand og jeg været i totalt ro. Ingen grund til at bekymre sig, det går alt sammen. 

Under denne turbulente  tid er Krystal Kompasset kommet til mig.
Er I klar over, at jeg, dvs. Súsanna Vígdá, har fået æren at få et nyt clairvoyant læseredskab manifesteret ned til jorden? Det er så vildt og spændende. Og nu glæder jeg mig at det skal længere ud i verden og hjælpe folk til at se, at svarene findes i dem selv.

Kommende weekend er der gang i messerne igen, hvor flere alternative behandlere vil deltage og lave små demonstrationer af deres kunnen.
Jeg deltager med Krystal Kompas til Helsemesse i Slagelse, hvor du med et spørgsmål, kan få vide hvad  der gemmer sig i din underbevidsthed, hvad du med fordel kan have fokus på, hvad i dig selv der bakker dig op og hvorfra du skal hente dine kræfter osv.
Det er et dybt og kærligt kontankt arbejdsredskab, som viser dig hvad din underbevidsthed har af svar til dig.

Messen finder sted i Slagelses Musikhus.
12.-13. juni kl. 10-17
Sdr. Stationsvej 3-5
4200 Slagelse

Jeg har 10 rabat billetter, så ønsker du en eller to, kontakt mig på mail@vigda.dk eller send en sms til 20707569

Så kom endelig forbi.

www.vigda.dk

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *