I mystikkens tegn

En aften i mystikkens tegn i Vordingborg.

Når man kommunikerer med alting, og bruger egen krop meget.

 

En spurgte mig forleden, hvad en mystiker var?                                                                                         

I min termologi er en mystiker et fællesbetegnelse for alle de ikke fysiske håndgribelige evner som vi alle besidder.

Vi kan alle kommunikere med det ikke fysiske, som er omkring os. Kender du det der, med at få et ide ud fra den blå himmel, som er lige løsningen du har søgt? For mig er det dine åndelige guider, som er kommet med dem.

Så jeg, der kalder mig den færøske mystiker, har altid haft evnen i at kommunikere med alt omkring mig, det er aldrig blevet lukket ned af omgivelserne eller af mig selv, så derfor har jeg igennem tiden udviklet mig, så jeg står stærkere i den viden om det jeg kan.

Aften i mystikkens tegn
Vil du opleve mig i aktion, en aften i mystikkens tegn, hvor jeg kanalisere fællesbeskeder, viderebringe beskeder fra de åndelige guider og kære afdøde, der er omkring os? Så kom til en aften i mystikkens tegn i KA spiritual art, Algade 103C i Vordingborg torsdag 14/11-2019 kl. 19.30-21.30.

Jeg arbejder i en humoristisk, kærlig og omsorgsfuld kontant tone, så forvent latter og lidt tåre.

Der vil blive serveret kaffe/te og lidt sødt i pausen.

Efter pausen vil der være mulighed for at stille mig spørgsmål om alt mellem himmel og jord.

Billetter á 150,00 fåes her Mystikkens tegn
Der er få billetter, så skynd dig at sikre dig en billet.

Privat sittings
Den 15/11 har jeg, samme sted, private sittings. Har du ønske om tid til clairvoyance, healing eller afdødekontakt, så skriver du bare til mig eller ring på 20707569

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *