Bevidst kontakt og kommunikation med naturvæsner.

Vil du bevidst kommunikere med naturvæsnerne?

At være autentisk i ens ønske om at kommunikere med åndeverdenen og Devariget indebærer en  forbindelse med ens egen sjæl og en åbenhed over for de subtile energier, der omgiver os. Mens mange mennesker måske koncentrerer sig om at kommunikere med engle og mestre, er det vigtigt at huske på, at åndeverdenen er fyldt med en mangfoldighed af væsener og energier, der alle ønsker at samarbejde med os i vores åndelige rejse.

Desværre kan der være en tendens til at undervurdere eller endda ignorere Moder Jords Devarige – de magiske væsener som  engle, feer, huldre, og elver – måske på grund af frygt, manglende tro eller bare fordi det virker for fantasifuldt. Men ved at undertrykke denne del af vores åndelige udforskning går vi glip af en dyb forbindelse til naturen og de energier, der omgiver os.

At tillade sig selv at kommunikere bevidst med Devariget kræver mod og åbenhed. Det indebærer at frigøre sig fra samfundets forventninger og tillade sig selv at tro på det usynlige og det ukendte. Det er en rejse ind i det mystiske og det magiske, hvor vi kan opleve en dyb følelse af forbindelse til naturen og universet omkring os.

Når vi åbner os op for at kommunikere med Moder Jords Devariget, kan vi opleve en ny form for visdom og vejledning. Moder jords engle kan hjælpe os med at forbinde os til jorden og dens helende energier. Feer kan bringe os glæde og lethed, mens huldre og elver kan dele deres viden om naturen og dens cyklusser.

At være autentisk i vores ønske om at kommunikere med åndeverdenen indebærer også at respektere og ære alle væsener og energier, der findes der. Det indebærer at behandle dem med kærlighed og respekt og være åben for at lære fra dem.

Så lad os ikke være bange for at udforske Devariget og kommunikere med moder jords engle, feer, huldre, elver og alle de andre magiske væsener. Lad os tillade os selv at være autentiske i vores åndelige rejse og omfavne det magiske og det mystiske i verden omkring os.

Er du kommet dertil, hvor du vil i bevidst kontakt med Moder Jords Devarige, så inviteres du med på workshoppen
“Kickstart kommunikation med naturvæsner” 

Vil du opdage en dybere forbindelse til   parallelle verdner og natur omkring dig?
Forestil dig at kunne kommunikere med de usynlige væsner, der bebor skovene, markerne og vandene omkring os. I denne spændende 2-timers online workshop på Zoom vil vi udforske teknikker og metoder til at styrke din forbindelse til naturen og dens væsner.

Workshopindhold:

1. Introduktion til Naturvæsner: Vi vil begynde med en kort introduktion til forskellige naturvæsner og deres rolle i økosystemet.

2. Øvelser i Bevidst Opfattelse: Lær at åbne dine sanser og være mere opmærksom på de subtile tegn og signaler, naturen sender.

3. Meditation og Visualisering: Dyk ned i en guidet meditation for at styrke din forbindelse til naturens ånd.

4. Praktiske Teknikker til Kommunikation: Få hands-on erfaring med teknikker til at etablere kommunikation med naturvæsner gennem intention, meditation og respektfuld tilgang.

5. Deling og Diskussion: Efter øvelserne vil der være mulighed for at dele oplevelser, stille spørgsmål og diskutere emnet med andre deltagere.

6. Sparring i Facebook gruppe.

 

Dato:25.04.2024-09.05.2024
Tid: 19.00-21.00
Varighed: 2×2 timer
Platform:Zoom (link vil blive sendt efter tilmelding)
Pris:669,00

Køb af billet,-klik her ->  Workshop

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *