Messer? Hvad skal det gøre godt for?

Så i tv avisen forleden,  at der er flere der efterhånden opsøger clairvoyanten end præsten.
Og derfor er der en god grund til at tage på messe.

Kirken, dens traditioner og mange tilbud kender du måske ud og ind, men kender du til de mange muligheder som den alternative verden tilbyder?
Hvis du hælder mere til den alternative verden end til den traditionelle med præst og lægevidenskaben, så er messerne en god måde, at finde rundt i junglen af de mange forskellige former for behandlingsmuligheder, der findes derude.

Du kan for en rimelig penge afprøve nogle af de forskellige behandlere og finde ud af, hvilke behandlere du føler du klikker med, og som du synes kan hjælpe dig på vej i din udvikling.

Da jeg, for mange år siden, havde en oplevelse med en krisepsykolog, som sendte mig direkte ud i favnen på den alternative verden, begyndte jeg at gå til messer. Det var op messerne, jeg følte at jeg rigtig forkælede mig selv.
Jeg afstatte et vist beløb jeg ville bruge, og så tog jeg på messe. Oftes var det de store messer inde i København.
Jeg fik mange gode oplevelser og et par enkelte mindre gode. Men sådan er det jo med alting. I dag ser man mig sjældent på de store messer. Jeg opsøger mere de små messer, og er selv at finde som behandler på nogle af dem.

Efter 15 års garvet messe gæst, har jeg et par fif, hvis du aldrig har været afsted og overvejer at tage på alternativ messe.

Gode fif:

1.
Husk at komme i god tid, da de store messer er godt besøgt, og ventelisterne hos behandlerne bliver hurtigt fyldt.
Vid at der er mange mennsker til de store messer og det kan være overvældende. Måske ville det være en god ide for dig, at begynde med de små messer.

2.
Vær afklaret med, hvor mange penge du vil bruge. Til de store messer koster standende en hel del, så en tid hos en behandler kan være i en prisklasse du ikke har overvejet. Priserne på de store messer kan nemt ligge på 200-300 kr for 10-20 min. Jeg har fået fuld valuta for de penge på messerne og har været yders tilfreds.
De små messer ligger prisen omkring 100-250 kr for 15-30 minutter.

3.
– Ikke alle behandlere matcher dig, lyt derfor til din intution og mavefornemmelse når du skal afprøve noget. Det handler ikke hvem der er god eller mindre god. Det handler om hvem du klikker bedst med og hvem er bedst til lige netop dig. Eks. er jeg en person der ikke pakker tingene ind i vat, så det duer ikke at en som ønsker blid medfart kommer til en “tornado” som mig 😉 Ikke det, jeg er kærlig og omsorgsfuld, men siger tingen som de kommer til mig, kærligt lige ud og kontant.

4.
Afsæt tid til at mærke de forskellige boder og behandlingsmetoder efter. Tag deres kort og gem dem til senere brug.

5.
Bed om tilladelse til at optage på din telefon. Man kan blive overvældet af alle de oplysninger man får ind, og derfor kan man glemme en del. Det er altid sjovt at gå tilbage igen og høre hvad der er blevet sagt til en.

6.
Tag gerne en ven eller veninde med og gør det til en selvforkælelsesdag.

7.
Til sidst, de tre I’er: Intention, intuition og intuition
Spørg dig selv hvad din intention er, for at opsøge den alternative behandler og brug så din intution.

Og har du nu fået lyst til at tage på en messe, så holder Hornsherred Alternative forening helsemesse søndag d. 30/9-2018 kl. 10-16 i Rejsestandlen i Jægerspris, Hovedgaden 29A i Jægerspris.
Det er en lille hyggelig messe, som ligger i fantastiske omgivelser lige ved Jægerspris slot og i udkanten af slotshaven. Der vil være mulighed at købe kaffe/te og stykke kage til kun 10,00 kr.
https://www.hafskibby.dk/arrangementer/icalrepeat.detail/2018/09/30/149/-/hafs-helsemesse?filter_reset=1

Og weekenden 6/7-2018 er der Odshelsemesse i Assnæs forsamligshus på Estervej, hvor jeg også vil være at træffe. https://www.facebook.com/odshelse.dk/?ref=br_rs

Så kom glad.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *