“Det du ønsker har du allerede”- Og jeg ønskede en god mand.

Hmmmm en provokerende overskrift, ikke?
Men ifølge mange af tidens store formidlere om loven om tiltræknining, er det lige det vi har. Vi har alting allerede, vi skal bare tiltrække det.

For ca. 14 år siden gik jeg på alternativ/mystiker messe i Falkonercenteret.
Jeg var alenemor og havde været det i nogle år. Nu måtte der da snart komme en god mand ind i mit og børnenes liv, så det spurgte jeg tre forskellige af behandlerne om.
Hvis jeg husker rigtigt var clairvoyant, en var vist tarotlæser, og en kanaliserede budskaber fra de opstegne mestre.
Alle tre kom med samme svar: Sæt dig ned, skriv en ønskeseddel, og vær konkret. Husk du skal selv kunne matce det du ønsker. Husk taknemmelighed er nøglen til at åbne dig for Universets gaver.

Hmmmm den måtte jeg tygge på. Og jeg så hjem at google, hvor jeg bl.a. jeg  stødte på Hemmeligheden, hvor nogle af de spirituelle tænkere taler om loven om tiltrækning (det du sender ud, får du igen) og om tankernes kraft.

Det røg ind hos mig på et eller andet plan, og jeg startede at øve mig. Jeg øvede mig på at bestille en parkeringsplads. Så hver gang jeg skulle ud, hvor jeg vidste det var svært at få en parkeringsplads, så bestilte jeg en i forvejen: Tak fordi der er en parkerings plads til mig, lige ved hovedindgangen.
Jeg så mig selv køre ind på en bestemt plads, eller bare ved et bestemt område. Og Gud hjælpe mig om ikke der var en bil der bakkede ud, når jeg kom kørende, og jeg kunne få pladsen.
Jeg øvede mig, men så begyndte der at larme lidt hos mig. Altså der måtte da være andre der havde større brug for den parkeringsplads tæt ved hovedindgangen end mig. For jeg ved jo, at alt har jo konsekvenser. Så jeg ændrede det til, at bare jeg fik en parkeringsplads i nærheden i det og det område, og det fungerede jo også. Gjorde ikke spor at jeg så skulle gå et par minutter til butikkerne. Bare jeg fik en parkeringsplads.
Nu har jeg ændret tingene så jeg siger: Tak fordi jeg har en parkeringsplads, for alles højeste bedste.

Da jeg havde fået parkeringspladserne indarbejdet, jamen så måtte jeg prøve noget andet. Nu måtte tiden vedr. en mand og en bestillingsliste/ønskeseddel 😉
Så jeg i gang.

Jeg skrev masser af punkter som alle startede:
Tak for at min fremtidige mand er håndværker eller handy mand.
Tak fordi min fremtidige mand har et barn
Tak fordi min fremtidige mand er åben for den spirituelle/alternative verden
osv.
Jeg skrev en 20 punkter og kontrollerede om jeg selv kunne leve op til mine krav.

Der gik et år. Den 1/1- 2005 gik jeg på nettet på en chat side. Derinde begyndte jeg at tale med en rar mand. Han var enkemand med en lille datter. Vi talte rigtig godt sammen og forstod hinandens humør. Vi aftalte at mødes, og jo mere jeg lærte ham at kende, jo mere vild blev jeg med ham. Undervejs fandt jeg ud af, at han var den som jeg havde manifesteret. Alle punkterne var opfyldt, ned i den mindste detalje.
Til januar har vi kobberbryllup og hans datter er nu min adoptivdatter. I did it!

Igennem årene har jeg manifesteret mange gode ting, så som uddannelser, lejlighed, siden hus samt rejser.
Det tog os 3 mdr. at manifestere en specifik lejlighed, en uge at få en bil og få timer i at manifestere et arbejde og 4-5 år at blive gældfri og få mulighed for at  nyt hus. Vedr. huset er jeg sikker på at i dag, ville gå meget hurtigere end 4-5 år, men hvorfor og hvordan kan du lære på workshoppen.

 

 

Dette er bare den fysiske manifestation af tingene, men den kører også energimæssigt.

Hvad går dette så ud på? Ganske simpel: Det du sender ud, får du igen.
Hvordan dette gøres bevidst? Du er den største skaber i dit liv, så du kan lige så godt gøre det med manér, ikke?

Denne workshop henvender sig til dig som ønsker at lære kunsten i at manifester bevidst og ønsker viden om:

– hvordan du bevidst manifesterer dine mål
– når du manifesterer forhindringer på din vej
– hvordan du opdager og vender din tankegang til fordel for dig,
uden det går ud over andre
– hvad dine tanker, følelser og dit fokus har af betydning.
– hvordan du udarbejder et manuskript med dine målsætninger

Du vil blive undervist af to kompetente undervisere:
Noomi Á Válinum,  pædagog, psykoterapeut og healingsmassør.
Súsanna Vígdá, folkeskolelærer, clairvoyant, healer og hypnoterapeut.

Læs mere om workshoppen på følgende link og læs om Earlybird tilbuddet.

https://vigda.dk/produkt/bevidst-manifestering/

Med venlig hilsen
Súsanna Vígdá

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *