Jeg under lysbadlampen

Mennesker på min vej.

Den ene dag tikkede der en besked i min Facebook indbakke.

-Halløj, håber alt er vel?
Beskeden kom fra Thomas.

Og det var dét ikke. Dagen havde været skrækkelig med en ordens omgang proces.
Der er mange der er i processer disse Corona tider, mig inkluderet.
Og Thomas fangede mig på en dag, hvor tingene bare var noget værre møg.

– Næ! Svarede jeg var ærlig.
Altså spørger du mig om noget, så får du et ærligt svar.

Og inden jeg havde set mig om, så skulle jeg til healing hos Thomas ugen efter.

Thomas stødte jeg på for nogle år siden på Odshelsemesse i Asnæs. Thomas stod og vejledte kunder om sten og krystaller. Der skulle jeg bare hen, for ser jeg en sten og krystalbod, så er jeg som et lille barn i en slikbutik.
Desuden var der et eller andet ved Thomas. En følelse af at vi kendte hinanden et eller andet sted fra.  En form for sjæle søskende. Det klikkede bare og vi talte sammen som vi altid havde kendt hinanden. Thomas spottede med det samme, hvilke processer jeg var i, uden jeg havde sagt en lyd, og kunne vejlede mig i hvilke sten jeg kunne til at understøtte mig i processen.
Det er sjældent jeg møder mennesker der ser lige igennem mig og det var faktisk befriende og skideirriterende, at en “fremmed” som Thomas var på det tidspunkt, bare kunne kigge lige igennem. Det plejer jo at være mit gebet.

Så hvem er Thomas?

Thomas er hvad man kan kalde en all around alternativ behandler.

Som syvårig fandt Thomas ud af, at han var ikke som de andre børn. En dag sidder han i skolen og taler med sin afdøde farmor. De andre børn spurgte ham,  hvorfor han talte med sig selv, men det kunne han jo afkræfte og fortælle dem, at han tale med sin farmor. Og så startede problemerne. Thomas blev mobbet og stemplet som den mærkelige dreng og havde mange kampe grundet det.

Allerede som en ung knægt startede Thomas at uddanne sig indenfor den alternative verden. Det føltes jo helt naturligt for ham at gå den vej. Han tog blandt uddannelsen som auralæser hos John Calmer og arbejder i dag blandt andet med sten og krystaller og som autodidaktisk healer
Thomas har renset huse, healet, læst aura og i dag har han Krystal Ekspressen, som ligger i Havdrup, hvor han  sælger alle mulige fantastiske sten og krystaller. Desuden har han lysbad healing med krystaller initierede af John of God.

                                                   

 

Lysbadhealing

Jeg kommer ned til Havdrup, som ligger mellem Roskilde og Køge. Ejendommen som Thomas har lejet sig ind i, huser også Det Ukendtes Boghandel, som nok mange af jer kender.

Jeg bliver modtaget af Thomas og bliver ført ind i et hyggeligt behandlerrum.
Thomas konstaterer hurtigt, at jeg var et helt andet sted energetisk, end da vi havde skrevet sammen på min ØV dag.
Jeg blev lagt på en briks under en lampe med 7 krystaller, der hver især repræsenterede et chakra.
Thomas fortalte at krystallerne var initierede af John of God, og at han ville åbne for de åndelige healere og guider, så de kunne overtage. Desuden fortalte han at der ville komme mange og tale med og heale mig, og at jeg ville være alene med dem.


Modelfoto

Lampen over mig blev tændt, og krystallerne blinkede i de forskellige chakrafarver.
Thomas satte sig ved med mit hoved og lagde sine hænder omkring det, og med det samme kunne jeg mærke en bølgende varm energi skylle igennem mit system.

Idet jeg har sammenfald i min lænd, er det som regel smertefuldt for mig at ligge fladt, så jeg havde trukket knæene op og havde fødderne nede i briksen.
– Læg benene ned, sagde min stille hjertestemme kærligt til mig. Jeg nægtede, men den stille hjertestemme forsatte og sagde, – ønsker du din lænd healet, så læg benene ned. Jeg så gjorde.
Med ét kunne jeg mærke banken nede i min lænd. Jeg fik et billede af en kiropraktor som stod med en stor hammer og mejsel have gang i mine muskler i min lænd. Det var en lidt komisk oplevelse.
På dette tidspunkt gik Thomas ud, og lod mig alene med min hær af healer.
Efter en tid med banken i min lænd kunne jeg mærke at jeg slappede mere og mere af i lænden og smerterne forsvandt.

Så virkede som det hele flyttede fokus. Mit kronechakra, oppe ved fontanellen, og pinael chakraet, der ligger ved pinael kirtlen midt imellem venstre og højre hjernehalvdel, gik nærmest i selvsving.  Der var en aktivitet uden lige.
Siden flyttede energien ned i min krop og jeg begyndte at føle smerter. Min stille hjertestemme talte om nulstilling af gamle traumer i cellerne og efterhånden forsvandt smerterne og jeg fik en varm fornemmelse af befrielse i kroppen.

Efter en tid kunne jeg mærke jeg slappede helt af i hele mit system, jeg fik desuden en rystetur som jeg plejer at få, når energierne justeres. Få øjeblik efter træder Thomas ind af døren og min halve times healing var overstået.
Det var som han kunne mærke på afstand, at nu var healingen overstået.
Han satte sig igen og med hænderne på mit hoved lukkede han ned igen for healingsportalen og jeg var klart til dagens videre gøremål.

Healingen var en af de mest kraftfulde jeg har oplevet, og vil klart anbefale den healing Thomas tilbyder. Husk dog på at vi oplever forskelligt allesammen, samt alt efter hvor vi er i vores liv.

Min krop har haft det så godt lige siden. Min lænd larmer kun når jeg står og hænger. Jeg hopper ud af sengen om morgenen uden smerter, dog bare med almidelig stivhed som har med alderen at gøre 😉

Så skal du gøre noget godt, og lytte til din stille hjertestemme, så spørg den om en tur på Thomas briks ikke ville være en god ide at forkæle dig selv med?

Fra hjertet en stor tak til Thomas for at stå til rådighed for denne fantastiske healing.

Kunne du tænke dig  lysbadhealing, så kan du kontakte  Thomas Steffensen  på
Sale@shungit.dk
42503877
Hans Facebook siden finder du her: Lysbadhealing

Krystal Ekspressens butikslokaler ligger Roskildevej 9 i Havdrup.  Ring i forvejen og forhør dig om ugens åbningstider.

Thomas, tak for dit venskab og din indsigt.

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *