Er du et sanseligt geni?

-Åh hold da op Súsanna, du er så pokkers nærtagende!
Har du også fået de ord smidt i hovedet? Oplevede du tonen som nedvurderende af dine stærke sanser?
Kan du huske mavepusteren som det udsagn gav?
Dette er til dig som får at vide du blandt andet er nærtagende, overfølsomhed og overdramatisk.
Det bliver næsten gjort til en dødssynd at være disse ting, men du er måske bare et sanseligt geni. Og nemlig det at være disse ting, gør jeg brug af som clairvoyant og medium. Jeg er så nærtagende, at jeg fornemmer det som er omkring mig, som mange andre ikke kan, eller ikke har udviklet.
Det er da vildt fantastisk.
At andre ikke forstår hvad det vil sige at være et sanseligt geni, kan vi bare tilgive. Lige som de må tilgive os, for ikke at forstå deres geni område.

Sanseligt geni, er det ikke et fantastisk begreb?
Selv havde jeg aldrig hørt det før jeg læste et digt med titlen Sanseligt Geni af Naiha Khiljee, som en forklaring på HSP – højt sensetive mennesker og jeg faldt pladaskt for det.
I disse Corona tider er mine sanser ekstra sensetive. Det er som der er blevet skruet op for vulumen en hel del. Min krop er gået i selvsving og jeg lærer nye ting at være opmærksom på, og ikke lade mig rive med af. Her kommer mine mange redskaber ind.
Redskaber
Igennem tiderne, som nærtagende/ sanseligt geni, har jeg erhvervet mig en hel del redskaber, som har hjulpet og hjælper mig til at tage vare på mig selv og min sanselighed. Jeg har endda undervist andre i, hvordan de gør brug af disse redskaber.
Så mangler du en række værktøjer i at tage vare på dig, så har jeg udviklet en workshop med netop det formål.
Online workshop

Jeg har udviklet en online workshop, som giver en række redskaber, som hjælper med at manøvrere i eget sanseligt geni liv.

Du kan læse om selve workshoppen på følgende link Back to basic/ sanseligt geni
Der er 6 pladser, så skal du med, så vær hurtig.Du er også velkommen til at ringe 20707569 eller skrive til mail@vigda.dk om du har spørgsmål

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *