Selvforkælelse disse Corona tider

Denne underlige tid med Corona har givet os mulighed til at kigge indad og blive mere observant på, hvad vi selv har behov for.  Vi har måske fået øje på, hvor vigtig familie, venner og nærvær er. Hvor vigtig vores egen trivsel er.

Jeg har, som sådan, aldrig tilladt mig at bruge særlig mange penge på mig selv.  En dag gik det op for mig, at hvis jeg skulle have energi til hverdagen disse tider, så skulle jeg fyldes op. Når min arbejds situationen nu havde ændret sig så meget, så måtte jeg gøre noget. Så jeg gik i selvforkælelses mode.
Jeg spurgte mig selv, – Súsanna, hvad gør du egentligt som kun er for dig? 
Uuhuuuu jeg fandt ud af at jeg faktisk var svar skyldigt. Jeg gjorde faktisk intet som kun var for mig. OMG Súsanna hvorfor ikke? Det havde slet ikke været i mine overvejelser, at jeg skulle gøre noget kun for mig.

Jo, jeg har da mine ME time dage, men der skulle jeg jo lave mad osv, så det handlede også om andre mennesker.
Men nu skulle det så være, og vil I høre hvad jeg gør, der kun handler om mig?
Jo, og hold nu godt fast, for når man endeligt gør noget, så kan man lige så godt gøre det ordentligt.
Jeg går til sang hos ingen mindre end den fantastiske Linda Andrews som vandt x-factor i 2009.
Kender du hende ikke, så lyt her Tryk her og hør Linda synge
Her har du hendes nye sommerhit Tryk her for Lindas sommerhit
Hun lyder godt på TV men in person? OMG siger jeg bare,  hun kan synge og hold da ferie jeg får lært meget. Så to onsdage om måneden drager jeg ind til Linda og jeg elsker hvert minut af det. Jeg føler mig drønforkælet af mig selv. Så fedt. Jubiiiii
Forresten så har Linda åben for private undervisningstimer hele sommeren. Du kan skrive til Linda via linket her Linda Andrews

Skal du forkæles?

Husker du at gøre noget kun for dig selv? Kunne du tænke dig en dag med selvforkælelse i mystikkens tegn

Jeg tilbyder en fed og mystisk workhop med kortlæsning, læsning i sten og i blindtegning. Det bliver en dag hvor det handler om dig og din selvudvikling På et lille hold, lære du hvordan du laver dit eget kortoplæg og læser det, læser i sten og introduceres til blindtegnings spændende verden. Du lærer hvordan disse redskaber kan bruges til din selvudvikling.
Du får 5 timer men fuld fart på, hvor du også får en speedlæsning af mig.

Du får dit helt eget kit bestående af:

– Kortsæt fra KA spiritual art
– Unikt sten sæt med hæftet: How to
– Introduktion til blindtegning
– Surprise

Selve kittet har en værdi på 650 kr.

Det sker 9/8-2020 kl. 13-18 i klinikken Havnegade 28B i Frederikssund.

Der serveres kaffe/te samt noget godt til ganen.

Pris for hele herligheden er 1499,00.

Billet fås her

Så ønsker du en vildt fed dag i selvforkælelse, så vær hurtig. Der er få pladser.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *