Er jeg opfinder?

Súsanna opfinder?

Hmmmm jeg er faktisk ikke så glad for at kalde mig opfinder, jeg vil heller fortælle, at jeg har kanaliseret noget ned.

Hvad er kanalisering for en fisk?
Det er når der via åndelig kontakt, flyder informationer igennem dig og du som kanal viderebringer  bl.a. beskeder og ideer. For mig kanalisere musiker og kunstnere deres kunst ned fra et højere sted.

November sidste år var jeg på Mystikkens Univers messe i København, hvor jeg havde en bod og lavede healingsbilleder.
På messen sad også et par damer og læste i runer, hvor jeg skulle smide runerne på en måtte med symboler.
Det skulle jeg selvfølgeligt prøve og imens jeg blev læst, begyndte måtten at ændre sig for mit indre blik. Den viste sig med et stort symbol og med sten og krystaller istedet for runer.
En tid gik, hvor tankerne om læsning i sten og krystaller dukkede op fra tid til anden  og så kom Corona til landet.  Under Covid-19 lock down, kom billederne og tanker til mig i stride strømme, og pludseligt havde Krystal Kompasset manifesteret sig foran mig.
Symbolet var et gyldent kompas, som symbol på en vejleder, stene og krystaller som stod for forskellige områder i vores liv.

Hvert felt symboliserer noget bestemt, og alt efter hvilken sten eller krystal der lander på feltet, kan man læse hvad der sker i dig her og nu. Desuden kommer det også med svar på, hvilket område i dit liv, der skal kigges på og hvilke af dine egene indre styrker du med fordel kan trække på, som hjælp på situationen.

Allerede nu er jeg gået igang med at lave privat læsninger.
Desuden er jeg igang med at få det testet og sat i produktion, så man kan købe sig eget sæt eller et sæt til professionelt brug. Der vil blive holdt workshop i læsning af Krystal Kompasset.

Så hvad siger du? Er jeg mit i det hele også en opfinder? Eller har jeg kanaliseret fra et højere sted?
Jeg tilbyder nu læsning både face to face og via Zoom.
Lyst til en læsning selv i dette unikke læsnings redskab? Så kontakt mig på mail@vigda.dk eller på telefon 20707569

Link til shoppen

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *