Slip dine indre farver løs

Slip dine indre farver løs!

For en tid siden var jeg til koncert i Forum. Sammen med 8.500 andre mennesker, var jeg inde og se Andrea Bocelli. Fantastisk koncert.

Dørene åbnedes en time i forvejen, så jeg og min koncertkammerat tog tidligt afsted, så vi kunne komme tidligt ind og finde vores pladser.
Vi sad på balkonen midt for med en fantastisk udsigt over salen. Disse skønne farverige stole, som stille og roligt blev optaget af mennesker, og med ét var disse farverige stole helt dækkede af; ja jeg må sige det, af mennesker man troede var taget til en begravelse og ikke til en fed livsbekræftende koncert.
Ud af disse 8.500 mennesker, var der måske en håndfuld mennesker med farverigt tøj på.  Og undskyld mig, jeg sukkede en smule.

Hvorfor så sukke? I 2015 kunne man læse i Politikken at 440.000 dansker var på antidepressiv medicin. Ja, du læste rigtig; firehundredeogfyrretusind.  Puha hva?  Og hvad har det så med farver at gøre?

Jo, alting er energi og alt har en frekvens. Energier påvirker vores hverdag, både på godt og ondt.

Der er farver vi kalder glade farver, ikke sandt? Er det en tilfældighed at vi kalder dem glade farver? Nej, for når vi kigger på dem, så føler vi os opløftede og vi mærker glæden krybe ind i os.  Rent fysisk mærker vi at der sker noget i vores system, når vi ser og omgiver os med glade farver. Så hvorfor vælger så mange sort og blåt hele vejen rundt? Tag et kig ud i bylivet og se farverne, eller mangle på samme? Alt er gråt i gråt, sort i sort, selv bilerne.

Der er intet galt i at gå i sort. Jeg gør det selv! Men så sørger jeg for at få en farve ind på et andet plan. Jeg bruger pangfarver, så de fleste af mine jakker er hot pink. Både min sommerjakke og vinterfrakke er pink. Pink så det batter. Og 99% af tiden er jeg glad og jeg ved, farverne understøtter mig i mit valg i at være glad.

For nogle uger siden blev dette med farverne cementeret så det batter i mig.

Jeg havde, i en dyb samtale, fået kontakt med nogle gamle ting, som jeg havde fortrængt. Denne vide bragte mig helt ud af balancen og jeg følte at jeg gik i chok. I to dage fungerede jeg bare, men var helt ude af kurs indvendigt.
Dag to kommer jeg forbi min kollega Lykkes kontor. Lykke er rigtig dygtig til at hækle, og har en montre med sine hæklede dyr på kontoret. Og der får jeg øje på den mest vidunderlige hæklede pølsehund i pang farver, og der sker det. Et eller andet klikker på plads i mit system og jeg er ude af mit chok. Jeg er tilbage til mig og nu totalt forelsket i en farverig hæklet pølsehund. Så den måtte jeg bare have med hjem, som nu har fået sin helt egen plads på vores sofa.

Så skal du ud af din vinter-tristhed, ønsker du mere glæde i dit liv, ønsker du en ændring i dit liv, så lad farverne hjælpe dig på vej.

Her en ultrakort beskrivelse på, hvad farver kan gøre for dig:

Rødt: Støtte dig omkring alt som har med dit fysiske liv at gøre, så som forhold til familien, arbejdet, boligforhold og parforhold.
Orange: Livskraft, livslyst, skaberkraft, kreativitet og seksualitet.
Gul: Indre følelser, selvværd, selvtillid, vitalitet og vilje.
Grøn: healing, empati, omsorg, forbindelsen mellem det fysiske og det åndelige.
Blå: Kommunikationen, hvordan du ytrer dig og hvordan du modtager det andre ytrer.
Indigo blå: Intuition.
Lilla: Spiritualitet.

Så på med farverne og lad dem gøre deres vidunderlige arbejde i at støtte dig i din rejse igennem livet.

Ha en god farverig dag.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *