Husrensning

Tlf.nr. 20 70 75 69

Sker der uforklarlige ting i dit hjem?

Oplever du, at der er en ubehagelig fornemmelse i dit hjem? Mærker du forstyrrelser i din bolig, negativ energi eller føler dig irritabel uden åbenlys årsag? Hvis du også føler dig uforklarligt træt, kan disse tegn pege på tilstedeværelsen af noget, der forstyrrer både dig og dit hjem.

Sådan fungere det:

Efter aftale, mødes vi hjemme hos dig, hvor jeg vil gå fra rum til rum og tune ind på det som kunne være i huset. I det tilfælde at der skulle forekomme uvelkomne energier, vil jeg rense huset for disse og give dig vejledning samt retningslinjer, som vil være gavnlige at følge.
En rensning strækker sig over 7 dage. Det betyder, at jeg først er hjemme hos dig i cirka 2-2½ timer, hvor rensningen påbegyndes. De bliver grundigt renset, mens jeg holder øje på afstand med, hvad der sker. I løbet af denne periode er du velkommen til at kontakte mig med eventuelle spørgsmål. Jeg vil følge op med dig undervejs, og på den sidste dag vil jeg kontakte dig for at informere dig om, at processen nu afsluttes, og vi kan diskutere hele forløbet.

Du skal være villig til at foretage de nødvendige ændringer, der skal til for at derefter fortsat  være herre i eget hus.

Booking:

Hvis dette vækker din nysgerrighed, er du mere end velkommen til at reservere en tid ved at vælge “Booking” i øverste højre hjørne af menuen eller ringe på telefonnummeret stående ovenfor. Alternativt, kan du også blive kontaktet ved at udfylde formularen her på siden.

Husrensningen koster 3200,00.-  og varer 2-3 timer.

Behandlinger

Kontakt